Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan baplar ustalıklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar olur.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek arkaışını getirmektedir.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + branş seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

yangın kapısı Panik pas sayesinde derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan zat adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik Yangın Kapısı malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Kapılar paletlerde sevk yangın kapısı edilmektedir. Her palette 15 öğür yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Report this wiki page